Várjuk kedvenc sztorijaidat! Írd le élményeidet, s küldd el, hogy mások is átéljék a Te feledhetetlen pillanataidat! Küldd el kedvenc pasijaid fotóit is! Lehet ismert személy vagy ismeretlen. Ha jó a pasi, itt a helye! dmvk@freemail.hu
.

Internet

Megvettem első számítógépemet. Korábban elvégeztem egy tanfolyamot, ahol az alapokat elsajátítottam. Nem okozott gondot a használata. Előfizettem az internetre, mert hallottam milyen klassz dolgok vannak ott a hálózaton. Izgalommal ültem le a gépem elé.

Szörföztem, keresgéltem, nézegettem a képeket, amik egytől egyik csodalatosabb tájakra vittek el. Kalandozásom közepette, észrevettem, hogy több honlapon is szextémájú bannerek voltak. A linkekre kattintva, hamar eljutottam az erotikus témájú lapokra, azok közül is, a melegek oldalára.

Nézegettem a meztelen férfiak képeit, szőkéket, barnákat, izmosakat, latinosat, feketéket. A képek nézegetése közben azon kaptam magam, hogy bizsereg az ágyékom, mocorogni kezdett lábam között a férfiasságom. Lenyúltam a kezemmel a lábam közé, és mivel egyedül voltam, lassan simogatni kezdtem a farkamat, nadrágon keresztül. Kellemes érzés töltött el, de ahogy tovább nézegettem férfiakat akció közben, merevedésem lett. A nadrágom szűk lett, a farmergombok majd lepattantak. Kigomboltam a sliccemet, kikapcsoltam a derékszíjamat. Majd megfogtam és az alsónadrágom szélével együtt letoltam a térdemig a nadrágommal együtt. A farkam, mint a rugó pattant elő. Közben le nem vettem a szemem a képernyőről. Simogattam kéjes örömet okozva magamnak, simogattam a testem, a mellkasomat, végig a combomon át oda-vissza. A számba vettem az ujjaimat, jól megnyálaztam és úgy simogattam sikamlóssá téve a farkamat. Húzogattam, fel-le a fitymát a makkomon, ami már akkora volt, mint egy gomba feje. A vértől megduzzadtak az erek végig hosszában, megjelentek az első kéjcseppek, amit végigkentem a vöröslő makkomon, hűsítve azt. Megremegtek a lábaim, tudtam nem sok kell már, rögtön kilövellek. Megfogtam szorosan a farkam tövét és szoros gyűrűt fontam ujjaimmal köré. Nem akartam még elmenni, élvezni akartam a képek által nyújtott gyönyört. Sikerült késleltetnem, így tovább fokozhattam a kéjes élvezetet. Mit nem adtam volna akkor, ha ott van velem valamelyik, a képen látottak közül. Irigykedve néztem az akciós képeket, ahol egymásban voltak, mindenféle pózokban. Egymást szopva – nyalva, elölről, hátulról ...

Egyre gyorsabb ütemben vertem a farkamat, a másik kezemmel a fenekem rózsáját ingereltem. Bedugtam az ujjamat és körkörösen simogattam belülről, ami még jobban fokozta az élvezetem. Már a számítógép képe sem érdekelt, lehunytam a szemem és fantaziáltam. Vertem a farkam eszeveszetten és vártam, a beteljesülést. Ekkor erősen megremegtek a lábaim, megfeszült minden izmom és hatalmas erővel tört ki belőlem a sűrű, fehér, ragacsos geci. A székben hátradőlve, a farkam az asztalt vette célba, beterítve a rajta heverő egérpadot, egeret, asztallapot. Még háromszor ismételte meg a lövetet egymás után, szinte beterítve mindent magam előtt. Jutott a combomra is bőven. Ernyedten süppedtem a székbe. Kimentem a fürdőszobába, rendbe tettem magam. Utána rendbe tettem gyorsan az asztalomat is, nehogy valaki felfedezze a nyomokat.

Visszaültem a gépemhez, ahol bekapcsolódtam az egyik meleg honlap chat- programjába. Nem kellett sokat várnom a belépésem után, jött az első mondat:"- Honnan vagy?" "- Bp - ről" - válaszoltam. Hosszasan chateltünk. Elmeséltem neki, mit csináltam az előbb. Felkeltettem az érdeklődését. Még sokáig chateltünk Tamással. Megegyeztünk, hogy találkozni fogunk. De ezt egy másik alkalommal mesélem el.

Ladis

Kattints a képre!